Popkoor TOP.NL

Houd je van zingen en gezelligheid? Kom dan naar dit vrolijke popkoor. Het belangrijkst vinden wij de liefde voor muziek en gewoon lekker samen zingen. Dat doen we onder leiding van Frits Maters!
We werken op een serieuze, maar vooral gezellige manier aan ons repertoire. Daarna kletsen we vaak nog wat na in de foyer van de Reggehof, onder het genot van een drankje.

Natuurlijk hoort er zo af en toe een optreden bij. Het is leuk om samen naar een concert(je) toe te werken, dat houdt ons scherp. En het is een leuke manier om vrienden en familie te laten zien wat we doen. Bovendien geeft het echt een kick om voor publiek te zingen!

Het is gemakkelijker dan het lijkt. Wat je in je eentje niet lukt, lukt samen wel. Zangervaring is niet noodzakelijk, als je maar enthousiast bent en boven de 16 jaar.

We zijn vooral hard op zoek naar nieuwe mannelijke leden. Dus zing je altijd onder de douche of in de auto? Kom dan eens langs op een van onze repetities en kijk rustig of het je bevalt.
Je bent van harte welkom!

We zingen Engels- en Nederlandstalige popmuziek van Abba tot Adele, van Toto tot Robbie Williams en van Doe Maar tot Blöf en een heleboel daartussenin.

Als je wat meer van ons wilt zien: www.facebook.com/Top.nl en
www.youtube.com/results?search_query=top.nl

Repetitie
Op maandagavond van 20.30 tot 22.00 uur in De Reggehof te Goor.

 

 

 

 

Muziekschool Hof van TwenteDe Höfte 57471 DK Goor
T0547 28 48 89F0547 26 05 88Einfo@mshvt.nl