NIEUW!: Volwassenen Ensemble Goor

Vanaf september 2018 is Muziekschool Hof van Twente gestart met een laagdrempelig volwassenen ensemble. Eens per twee weken repeteert het ensemble op de woensdag avond van 20.00-21.00 uur. Het ensemble staat onder leiding van Annemarieke van der Ploeg.

Het ensemble is vorig jaar begonnen als accordeonensemble. Vanaf september onder de vleugels van de muziekschool, waarbij de verbreding gezocht wordt met andere instrumenten. Doel van dit ensemble is om volwassen muzikanten de gelegenheid te geven om samen te spelen. We zijn niet ambitieus, maar wel gedreven. Muzikale ontwikkeling op het eigen niveau is een belangrijk doel binnen het ensemble. Een ander uitgangspunt is natuurlijk het ontspannen samen musiceren. We spelen een divers programma, van ’Biscaya’ tot wereldmuziek. De accordeonisten zijn nu in de meerderheid, maar doel is zeker om er een bont gezelschap van te maken. Alle instrumentalisten uit de Hof en omstreken zijn van harte welkom. Na aanmelding kijken we samen naar het speelniveau en wat er nodig is om een goede muzikale aansluiting te krijgen bij de groep.

We treden minimaal eens per jaar op, dit kan zijn op een voorspeelavond of activiteit van de muziekschool, maar ook op locatie.

Wil jij kennismaken met deze groep? Kom dan vrijblijvend langs bij de openrepetitie van 23 januari 2019 in de Reggehof te Goor. We beginnen om 19.45 in de foyer met een kop koffie en starten om 20.00 met de repetitie in lokaal 1.06 (1e verdieping). Wil je direct enkele nummers meespelen? Meld je dan tijdig aan zodat de juiste bladmuziek aanwezig is voor jouw instrument en niveau.

Mocht deze datum niet lukken, neem dan contact op met de muziekschool voor een persoonlijke kennismakingsafspraak.

Informatie

Repetitie data
9, 23 januari
06, 27 februari
13, 27 maart
10 april
08, 22 mei
Juni: nader te bepalen slot activiteit

Dag en tijd:woendag van 20.00-21.00 uur
Locatie: Muziekschool Hof van Twente, Reggehof, Lokaal 1.06 (eerste verdieping)
Niveau: Beginners tot gevorderden
Instrumenten: in principe zijn alle instrumenten welkom. Vocalisten zijn helaas niet passend in dit gezelschap.
Kosten: €175,- per jaar (18 repetities)

 

Muziekschool Hof van TwenteDe Höfte 57471 DK Goor
T0547 28 48 89F0547 26 05 88Einfo@mshvt.nl