Volwassen leerlingen instrumentaal en vocaal onderwijs

Volwassen leerlingen in het instrumentaal en vocaal onderwijs zijn van harte welkom op onze muziekschool. De muziekschool zal deze lessen niet zelf verzorgen maar verwijst u door naar een docent die wel is aangesloten bij onze muziekschool.

Sinds 2014 bestaat de muziekschool uit 2 fases: een gesubsidieerde 1e fase voor jeugdleerlingen en een 2e fase die wordt verzorgd door ZZPdocenten die op de diverse locaties ruimtes huren om muzieklessen te verzorgen.
De betaling zal dan niet meer via de muziekschool gaan. Alle afspraken over lesdag, lestijd e.d. lopen dan rechtstreeks via de docent. Ook zal hij/zijzelf de hoogte van het tarief bepalen.
Voor een aantal onderdelen binnen de muziekschool geldt dat leerlingen uit de 2e fase tegen betaling nog wel mogen deelnemen. Denk hierbij aan examens, voorspeelconcerten, ensembles en bands en samenspelweken.
Mocht u als volwassene belangstelling hebben voor muzieklessen, dan kunt u contact opnemen met de muziekschool. Wij zullen uw gegeven doorsturen aan de betreffende docent, zodat hij of zij contact met u op kan nemen.
 

Muziekschool Hof van TwenteDe Höfte 57471 DK Goor
T0547 28 48 89F0547 26 05 88Einfo@mshvt.nl