Trombone

De groot koper lessen worden vanaf 1 januari 2019 gegeven door Cor Lam. Cor geeft op dinsdag les. De lestijd zal in overleg worden bepaald.

Kosten voor tenminste 35 lessen in een schooljaar zijn € 460,- voor individuele lessen van 20 minuten.

Cor verzorgt als groot-koper docent de lessen voor (schuif)Trombone, Euphonium en Bastuba. Tijdens deze lessen leer je op een leuke en gedreven manier een van de grotere blaasinstrumenten bespelen. Ieder in zijn eigen tempo.

De Euphonium is vanaf ongeveer 8 á 9 jaar prima te bespelen. De bastuba is een groot instrument en kan, naar schatting, vanaf ongeveer de middelbare school mee begonnen worden. Mocht je dit erg leuk lijken dan kun je alvast beginnen met Euphonium, om later over te stappen naar de bastuba. Je hebt dan al de basis van noten lezen en techniek van het instrument (ventielen bedienen en blaastechniek) onder de knie. Ook de schuiftrombone is een instrument dat iedereen vanaf 8 á 9 jaar kan leren bespelen.

Een blaasinstrument bespelen kan in alle genres, van klassiek tot pop en jazz. Tijdens de lessen zullen dan ook al deze stijlen aan bod komen.  In het begin gaan we veel bezig met de basis van het bespelen van een blaasinstrument, maar later zullen de lessen en stukken die we spelen voornamelijk gericht zijn op de stijlen die je het liefst speelt. Ook voor mensen die al een van deze instrumenten bespelen kunnen we lessen op maat maken. Bijvoorbeeld bijscholing in de speeltechniek of in een bepaalde stijl.

Muziekschool Hof van TwenteDe Höfte 57471 DK Goor
T0547 28 48 89F0547 26 05 88Einfo@mshvt.nl