Producing

Vind je elektronische muziek supertof en wil je weten hoe jij dat ook kan maken? Of ben je al een tijdje aan het produceren maar wil je jouw muziek op een hoger niveau brengen? Dan hebben we een nieuwe cursus voor jou!

In mei en juni 2020 kun je je inschrijven voor een gloednieuwe en heel persoonlijke cursus producing. In deze cursus leer je alles op het gebied van (elektronische) muziekproductie, op ieder niveau: van beginner tot expert.

Vanaf 1 mei kun je je inschrijven voor een knipkaart van acht lessen van 30 minuten voor de prijs van € 99. Vanaf augustus 2020 wordt deze cursus opgenomen in het jaarprogramma van de muziekschool, dus als je de smaak te pakken hebt kun je meteen door!

Gijs van Lieshout is muziekproducer en artiest onder de naam WinWel, en muziekproducer voor andere artiesten als singer/songwriters en rappers. Gijs deelt zijn ervaring en kennis graag met anderen door het geven van lessen en workshops, wat hij in het verleden al gedaan heeft voor instellingen als Kunstbende en ROC Twente. Hij werkte daarnaast voor bedrijven en muzikanten als Goldmund, Jeangu Macrooy, Rock n Pop Museum en Roos Blufpand. Gijs studeert aan het ArtEZ Conservatorium, waarbij hij binnen de studie Media Music de richting Electronic Artist & Producer volgt.

 Aanmelden 

 

 

Muziekschool Hof van TwenteDe Höfte 57471 DK Goor
T0547 28 48 89F0547 26 05 88Einfo@mshvt.nl