UPDATE CORONA

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen m.b.t. het Coronavirus COVID-19 heeft de Muziekschool Hof van Twente besloten om vanaf maandag 16 maart tot 6 april ALLE fysieke lessen en activiteiten te laten vervallen. Dit betekent dat ook alle individuele lessen geen doorgang zullen vinden. In de week van 30 maart zouden de muziekexamens plaatsvinden. Deze zullen worden uitgesteld en op een later moment plaatsvinden

Muziek- en danslessen zullen wel plaatsvinden maar op andere wijze: met de inzet van communicatiemiddelen als Skype en Facetime (een op een individueel), of door middel van het maken van digitale lessen of filmpjes. Wij hebben onze docenten gevraagd te kijken naar de mogelijkheden hiervoor. Docenten zullen hierover zelf contact opnemen met de cursist(en).

De Muziekschool Hof van Twente volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus covid-19 op de voet. We baseren onze besluiten op de adviezen en aanbevelingen van de overheid en onze kaderorganisaties.
De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, leerlingen en bezoekers staat bij de muziekschool altijd voorop. Met de sluiting willen we een actieve rol spelen in het tegengaan van de verspreiding van het virus.

De tijdelijke sluiting van de Muziekschool Hof van Twente is duidelijk overmacht. De organisatie heeft daarom gemeend uit goed werkgeverschap geen lesgeld te restitueren als gevolg van deze sluiting maar te zoeken naar alternatieve lesvormen. Op deze manier kunnen we ook goed werkgever zijn: we willen niet dat onze leerlingen en docenten de dupe worden van de getroffen maatregelen.

Al het nieuws over het coronavirus covid-19 en de Muziekschool Hof van Twente zal op onze website en Facebookpagina worden weergegeven. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

We vragen begrip voor de keuze om de muziekschool tijdelijk te sluiten en betreuren het ongemak. De muziekschool is gedurende de sluiting op maandag en donderdag van 9.00-11.00 uur telefonisch bereikbaar voor vragen op 0547 284 889.

Bekijk hier de nieuwste informatie van de Nederlandse Rijksoverheid om verspreiding van het Covis-19 virus te voorkomen

Muziekschool Hof van TwenteDe Höfte 57471 DK Goor
T0547 28 48 89F0547 26 05 88Einfo@mshvt.nl