Popkoor TOP.nl is opgericht door de Muziekschool Hof van Twente in Goor en bestaat binnenkort 20 jaar. Iedere maandagavond repeteert het koor in De Reggehof in Goor. TOP.nl is -met ingang van september 2019- op zoek naar een nieuwe dirigent.

TOP.nl
Liefde voor muziek staat bij ons hoog in het vaandel. We werken op een serieuze manier aan ons repertoire maar willen ook genieten van het zingen. We zingen Engels- en Nederlandstalige popmuziek. Van Abba tot Adele, van Toto tot Robbie Williams en van Doe Maar tot Blöf, en een heleboel daartussenin. Na afloop van de repetitie kletsen we vaak nog wat na in de foyer van de Reggehof, onder het genot van een drankje.
We streven naar 5-8 optredens per jaar. We vinden het leuk om samen naar een concert toe te werken, dat houdt ons scherp. En het is een leuke manier om vrienden en familie te laten zien wat we doen. Bovendien geeft het echt een kick om voor publiek te zingen!

Wij zoeken
Wij zoeken iemand met een (bijna) afgeronde relevante opleiding in deze richting, zoals koordirectie conservatorium, de opleiding Dirigent licht vocaal van BALK of Docent Muziek. Je hebt ervaring als koordirigent, bij voorkeur met popkoren. Naast het dirigeren kun je ook zelf de repetities deels begeleiden op de piano (NB: Het koor wordt daarnaast een- tot tweemaal per maand en tijdens optredens begeleid door een pianist).

Contact
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Evelien Bril, coördinator van de muziekschool: e.bril@mshvt.nl of bel 0547-284 889.
NB: De gespreksronde is gepland op dinsdag 20 augustus. De proefrepetities zullen plaatsvinden vanaf maandag 26 augustus op de normale repetitietijd.
Sollicitaties met brief en CV kunnen voor 1 augustus gestuurd worden naar e.bril@mshvt.nl.

 

Muziekschool Hof van TwenteDe Höfte 57471 DK Goor
T0547 28 48 89F0547 26 05 88Einfo@mshvt.nl