Vacature docent streetdance/hiphop (3 lesuren)

Ben jij de streetdance/hiphop docent die wij zoeken?
De Muziekschool Hof van Twente gelooft in al het positieve dat kunst en cultuur jonge mensen kan leren. De muziekschool heeft afdelingen muziek en dans met in totaal zo’n 700 cursisten per jaar. Er is een breed aanbod aan dans in verschillende stijlen, te weten klassiek/modern, streetdance en breakdance. Daarnaast zijn er instrumentale en vocale lessen, bandjes, verschillende jeugd- en volwassenenkoren en diverse mogelijkheden voor samenspel. Ook wordt er intensief samengewerkt met de muziekverenigingen uit de gemeente.

We zoeken een enthousiaste en spontane dansdocent voor onze streetdance/hiphop dansgroepen op de vrijdag (3 lesuren) voor kinderen vanaf 6 jaar.


Wat ga je doen:
De lessen streetdance/hiphop worden wekelijks aangeboden in het reguliere lesrooster van de muziekschool. De lessen vinden plaats in de Reggehof in Goor op vrijdag.
Herken jij je in de volgende punten? Dan ben jij degene die we zoeken!
• je bent die enthousiaste en inspirerende dansdocent die leerlingen in beweging zet en je straalt dit uit tijdens de lessen en in het contact met de leerlingen
• je hebt groot plezier in het werken met kinderen en jongeren
• je bent creatief in het maken van lessen en choreografieën
• je hebt goede didactische en pedagogische vaardigheden
• je bent flexibel inzetbaar en hebt de ambitie om te groeien in je vak
• je hebt bij voorkeur een mbo- of hbo dansopleiding afgerond of je bent hier momenteel mee bezig
• je hebt aantoonbaar voldoende kennis en ervaring op het gebied van deze dansvormen en het geven van lessen
• je woont in de buurt van Hof van Twente of je bent bereid om te reizen
• je bent beschikbaar vanaf september 2019


Ben jij deze enthousiaste, spontane en inspirerende dansdocent die wij zoeken en herken jij je in deze punten? Stuur dan zo snel mogelijk maar uiterlijk 24 juni 2019 je CV, een korte motivatiebrief en -indien beschikbaar- relevant beeldmateriaal (liefst een link naar online materiaal) waarin jij zelf danst en/of jouw groepen naar info@mshvt.nl, t.a.v. Evelien Bril. Wij horen graag wie jij bent en waarom deze baan je leuk lijkt. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, dan kun je telefonisch contact opnemen met Evelien Bril, coördinator van de muziekschool: 0547-284889.

 

Muziekschool Hof van TwenteDe Höfte 57471 DK Goor
T0547 28 48 89F0547 26 05 88Einfo@mshvt.nl