Open dag Muziekschool Hof van Twente

Zelf een instrument bespelen? Leren zingen of dansen? Met je peuter samen muziek maken? Het kan allemaal bij de Muziekschool Hof van Twente. Kom een kijkje nemen op onze Open Dag op zaterdag 26 mei aanstaande tussen 15.00 en 17.30 en ontdek wat de muziekschool allemaal te bieden heeft. De Open Dag vindt plaats in De Reggehof, de hoofdlocatie van de muziekschool.

Vele docenten zullen die dag aanwezig zijn om aspirant-leerlingen en ouders wegwijs te maken over het muziekonderwijs in de Hof van Twente. Zo kunnen kinderen instrumenten uitproberen en kunnen er vragen worden gesteld over aanvangsleeftijden en hoe men aan het instrument kan komen. Het nieuwe seizoen biedt weer voor elk wat wils; van dansen tot zingen, van een instrument tot theorie, er is voor jong en oud voldoende om aan mee te doen.

Op de open dag zijn er diverse korte optredens, zoals van de slagwerkgroep, het jeugdorkest van Apollo en zullen er dansdemonstraties zijn. Ook wordt er informatie gegeven over de diverse cursussen op de muziekschool, zoals gitaar, maar ook AMV-cursussen voor jonge kinderen, die in oktober weer van start zullen gaan. De Open Dag begint om 15.00 uur en duurt tot 17.30 uur. 

Muziekschool Hof van TwenteDe Höfte 57471 DK Goor
T0547 28 48 89F0547 26 05 88Einfo@mshvt.nl