Musicalgroep muziekschool voert musical op

Op 8 juni aanstaande zal de musicalgroep van de muziekschool Hof van Twente de musical “Rampenkamp” opvoeren in theater de Reggehof in Goor. De toegang is gratis, de voorstelling begint om 18.30 en duurt ruim een uur. U bent hiervoor natuurlijk van harte uitgenodigd, evenals familie, vrienden en andere belangstellenden.
De musicalgroep van de Muziekschool Hof van Twente bestaat uit een negental enthousiaste kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Onder leiding van hun docent Jos Brummelhuis en stagiaire Laura Wevers, hebben ze twaalf weken gewerkt aan deze spannende eindvoorstelling. In de musical Rampenkamp gaat groep 8 op schoolkamp, waarbij de meester zoek raakt. Vervolgens belanden de leerlingen in allerlei spannende avonturen. Uiteindelijk krijgen ze hulp uit onverwachte hoek.

Vanaf september starten we op de muziekschool met een nieuwe musicalcursus. In plaats van twee korte cursussen is voor komend jaar gekozen voor één lange cursus. Er is dan meer voorbereidingstijd voor de voorstelling en ook kan er aandacht worden gegeven aan de algemene ontwikkeling van zang, dans en spel. De lessen blijven op vrijdagmiddag in de Reggehof. Kijk voor meer info op www.muziekschoolhofvantwente.nl Wij hopen natuurlijk dat we uw kind ook komend jaar weer op de muziekschool mogen verwelkomen.

We zien u graag op vrijdag 8 juni bij de voorstelling.
 

Muziekschool Hof van TwenteDe Höfte 57471 DK Goor
T0547 28 48 89F0547 26 05 88Einfo@mshvt.nl