Popkoor voor volwassenen vanaf 18 jaar in Delden

In 2014 is dirigente Nyanda van Dijk een nieuw gemengd popkoor gaan dirigeren in Delden. Het koor is voor volwassenen vanaf 18 jaar oud en zingt van 19.45 - 21.45 uur (inclusief een kwartier pauze). De repetitie is op de dinsdagavond. Locatie is de kapel van Carint Reggeland, Langestraat/Molenstraat. Kom gerust een keer meezingen. Bekijk onze jaarplanning voor de vakanties.

Met de komst van de muziekschool Hof van Twente naar Delden bestond ook al langer het idee om ook een koor op te richten. Directeur Ruut te Velthuis van de muziekschool Hof van Twente: “Er is zoveel zangtalent in Delden; als je kijkt naar Hofpopvoices en andere activiteiten, die moet je een kans geven om zich te ontwikkelen”. Maar een goede en enthousiaste dirigent om de plannen verder uit te werken was nog een probleem. Gelukkig wist de muziekschool Nyanda van Dijk te enthousiasmeren om van start te gaan.
Nyanda van Dijk is sinds juni 2014 afgestudeerd van de opleiding Dirigent Licht Vocaal van BALK met het hoogste eindresultaat van de klas. "Toen Ruut mij zijn plannen vertelde, was ik direct geïnteresseerd! Het lijkt mij een leuke uitdaging om te kijken wat Delden te bieden heeft. Het gaat er niet om dat men van bladmuziek kan zingen of muziek als professie heeft. Het gaat juist om het plezier van samen mooie muziek maken!" Nyanda die reeds enkele koren in de regio dirigeert is dubbel enthousiast over de kans in Delden: ‘mijn opa komt er vandaan, dat maakt het nog leuker’. Nyanda is naast haar dirigeren ook zangdocent en afgestudeerd op singer/songwritting.

Lestijd:

dinsdagavond van 19.45 - 21.45 uur (inclusief kwartier pauze), locatie kapel Carint Reggeland, Langestraat/Molenstraat.

Belangstelling? Mail naar info@mshvt.nl.

Muziekschool Hof van TwenteDe Höfte 57471 DK Goor
T0547 28 48 89F0547 26 05 88Einfo@mshvt.nl