Goeiedag! kom lekker zingen overdag

Op maandag 11 september is de Muziekschool Hof van Twente op maandagmiddag gestart met een overdagkoor: een koor voor iedereen die niet ’s avonds de deur uit wil of kan, maar wel graag samen wil zingen.
 

Een koor voor mensen met veel maar ook met weinig ervaring in koorzang. Onder leiding van dirigente Nora Volkert wordt er iedere maandag van 13.30 -15.30 uur gerepeteerd, met daarin een kwartier pauze. Eens in de 14 dagen is tevens een pianist aanwezig om de begeleiding voor zijn rekening te nemen. De repetities zijn in de kleine zaal van De Reggehof. Dirigente Nora gaat wekelijks met u aan de slag met heerlijke nummers uit verschillende tijden. Zij is geen onbekende voor zangers in de Hof; naast haar eigen zangschool dirigeert zij ook kamerkoor Enchanté en De Deepse Troubadours. Verder is zij muzikaal leider van een ochtendkoor in Hengelo, een vrouwenkoor in Borne en het EVoce-projectkoor.

Wordt u enthousiast als u dit leest, kom dan gerust een keer gratis op proef kijken en natuurlijk meedoen. Het reeds gestarte overdagkoor heeft een passende naam gekregen: “Goeiedag!” En denkt u: Goeiedag! dat wil ik wel elke week. Kosten voor een jaar lang meezingen zijn € 120,-.

Klik hier om u aan te melden of tijdens de repetitie van het koor.

Muziekschool Hof van TwenteDe Höfte 57471 DK Goor
T0547 28 48 89F0547 26 05 88Einfo@mshvt.nl